Про нас

Ігор Сидоренко
керуючий партнер, адвокат

Вітаю на нашому сайті!
Я – Ігор Сидоренко, адвокат та керуючий партнер адвокатського
об’єднання «Доктрина права».
Професійна етика, компетентність, незалежність і конфіденційність
– це принципи, на яких я будую довірчі відносини зі своїми клієнтами, які доручають мені вирішення завдань високої складності як за їх змістом, так і за шляхами їх вирішення. Більшість клієнтів відзначає, що їх вибір зроблено на основі моєї здатності бачити ситуацію у комплексі, та кваліфіковано її проаналізувати, спрогнозувати можливі наслідки та врахувати ризики.
За роки адвокатської діяльності у мене склалися міцні відносини довіри та співпраці з акціонерами та власниками компаній, підприємцями, менеджерами, бізнес-групами та приватними особами.
Надаючи їм правову допомогу, я взаємодію з кваліфікованими
спеціалістами – експертами з фінансових, податкових та інших питань, з якими мене поєднує великий досвід успішної реалізації спільних проектів та справ.
У 1996 році я закінчив юридичний факультет Київського
національного університету ім. Тараса Шевченка, у 1998 – отримав свідоцтво про право на заняття адвокатською діяльністю.
Здійснював адвокатську діяльність у складі провідних юридичних компаній, у 2023 році вирішив доєднатися до команди однодумців у складі адвокатського об’єднання «Доктрина права».

.

Прокрутити вгору